makelaar.hypotheek-actueel.nl
Financiële informatie, links en rekenmodules
woensdag 29 november 2023

Start verkoop Schoolstraat Oud Rijswijk

Start verkoop Schoolstraat Oud Rijswijk
Start verkoop Schoolstraat Oud Rijswijk

11 september 2012 -

Op donderdag 13 september start Bouwfonds Ontwikkeling de verkoop van 17 klassieke woningen in Oud Rijswijk in het project Schoolstraat.

De start verkoop vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur in wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan van Hofrust 4 te Rijswijk. Er zijn makelaars en verkoopadviseurs aanwezig die belangstellenden kunnen informeren over de wijk, woningtypen en de verschillende mogelijkheden.

Verkoopmanager Wouter van Someren van Bouwfonds Ontwikkeling: `Architectenbureau Braaksma & Roos heeft het ontwerp volledig op de omgeving aangesloten. De Schoolstraat ligt precies op de scheiding van twee structuren; de fijnmazige binnenstad en de grote landgoederen. In het ontwerp komt
daarom zowel de grote maat als individualiteit terug.'

Project: De Schoolstraat

Op de voormalige locatie van het Energiebedrijf Rijswijk-Leidschendam in het centrum van Oud Rijswijk worden drie typen woningen ontwikkeld, waaronder tien stadswoningen, vijf herenhuizen en twee appartementen. De woningen liggen in een U-vorm rond een binnenplaats met zowel ruime
priveterrassen als een groene middenzone. Onder de priveterrassen ligt een parkeerterrein met 37 parkeerplaatsen. Op de hoek van de Schoolstraat en de Blekerslaan kom tevens een kleine winkelunit die ook als kantoor kan dienen.

De herenhuizen bestaan uit drie of vier woonlagen. Deze woningen zijn zeer ruim met riante terrassen en mooie erkers en er zijn verschillende indelingsmogelijkheden. De koopsommen van de herenhuizen varieren van EUR 429.850 tot EUR 519.850 en de grootte varieert van 179 tot 228 m2.

De stadswoningen, komen aan de Frederik Hendrikstraat en de Blekerslaan, zijn verdeeld over drie woonlagen. Grenzend aan de eerste woonverdieping is een ruim dakterras gesitueerd. De koopsommen varieren van EUR 279.850 tot EUR 359.850 en de grootte varieert van 132 tot 181 m2.

Kijk voor meer informatie over het project en de verschillende woningen op www.woneninoudrijswijk.nl.
Schoolstraat Oud Rijswijk

Voor u geselecteerd uit de media:
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
De Gouden Aankooptips! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning