makelaar.hypotheek-actueel.nl
Financiële informatie, links en rekenmodules
woensdag 29 november 2023

Huislijn enquête

Onlangs heeft Huislijn.nl een enquête gehouden onder alle makelaars die op zaterdag 9 oktober hebben deelgenomen aan de Nationale Open Huizen route.Wij brengen u graag op de hoogte van de resultaten.

Bezichtigingen
76% van de makelaars heeft bezichtigingen gehad.

De raamborden
71% van de makelaars gaf aan tevreden te zijn met het raambord.
Verbeterpunt: vereenvoudiging van de aanmelding en eerder verzenden.

Radiocampagne
Ruim de helft van de makelaars heeft de radiospot gehoord op de radio. Vooral Skyradio is populair onder de makelaars. Verbeterpunt: Meer aandacht voor de buitengebieden.

De Wegener advertentie
De advertentiereeks over de Nationale Open Huizen route is door 60% van de makelaars gezien in een van de Huis-aan-huis kranten van Wegener. Makelaars die gebruik hebben gemaakt van de advertentie mogelijkheid met een korting van 25% waren daar zeer tevreden over.

Website
82% van de makelaars is tevreden over de aandacht die Huislijn.nl geeft aan de Nationale Open Huizen route op de website. Natuurlijk blijven wij altijd bezig met het verbeteren en uitbreiden van de uitingen!

Samenwerking
Een aantal makelaars geeft aan dat zij graag een verdere samenwerking wensen, om zo de Nationale Open Huizen route nog groter te maken. Wij staan daar voor open en gaan binnenkort met verschillende partijen om de tafel zitten.

Heeft u ideeën of suggesties, laat het ons dan weten.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en blijven u op de hoogte houden van de komende Nationale Open Huizen routes en de acties die we gaan voeren om deze weer tot een succes te maken!

Met vriendelijke groet,
Huislijn.nl

Team Nationale Open Huizen route

Voor u geselecteerd uit de media:
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
De Gouden Aankooptips! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning