makelaar.hypotheek-actueel.nl
Financiële informatie, links en rekenmodules
woensdag 29 november 2023

Concurrenten werken samen, Funda houdt afstand

Ondanks de adviezen van NMa om meer openheid op funda.nl houdt Funda, onder het juk van de NVM, de deuren gesloten voor open huizen van niet- NVM woningen. Om het de huizenzoeker makkelijk te maken en dus wel op 1 dag álle Open Huizen te kunnen bekijken, hebben de grootste concurrenten van Nederland buiten Funda wél de handen ineen geslagen...Huislijn.nl, Jaap.nl en Huizenzoeker.nl organiseren samen de Nationale Open Huizen route, waar alle makelaars aan mee kunnen doen. "De huidige markt is slecht, daarom kiezen wij voor samenwerking, voor een paar weken zijn onze grote concurrenten onze partners, zegt Ronald Barends, directeur Huislijn.nl. "Het is nu vooral belangrijk dat het voor de huizenzoeker gemakkelijk gemaakt wordt. De NVM heeft haar Landelijke Open Huizen route, wij hebben de Nationale Open Huizen route. De huizenzoeker kan dan op één dag, zaterdag 31 maart, écht alle Open Huizen in Nederland bekijken.". Ook Tjeerd Korenstra, directeur van Jaap.nl beaamt dit standpunt. "Uiteindelijk worden we er allemaal beter van als er weer meer huizen worden verkocht. Alle huiseigenaren en woningzoekenden zijn de dupe van de huidige situatie in de woningmarkt. Woningzoekenden en verkopers moeten dan ook in de gelegenheid worden gebracht om elkaar te ontmoeten op een landelijke huizendag die overstijgend is aan het belang van een enkele makelaarsvereniging. Daarom zetten wij nu met dit initiatief gezamenlijk de schouders onder de woningmarkt.". Huislijn.nl is de initiatiefnemer van de Nationale Open Huizen route waar alle makelaars aan deel kunnen nemen.

Over Huislijn.nl

Huislijn.nl organiseert diverse keren per jaar met veel succes haar Nationale Open Huizen route. Naast een landelijke campagne worden veel huizenbezoekers bereikt via de website www.huislijn.nl. Huislijn.nl behoort tot de top drie huizensites van Nederland. Ruim 2.500 makelaars zijn aangesloten bij Huislijn.nl en plaatsen hun woningen. Huislijn.nl spidert geen aanbod maar werkt samen met de makelaars. Hierdoor biedt Huislijn.nl een actueel en compleet aanbod van koopwoningen, nieuwbouwwoningen en huurwoningen aan consumenten die willen gaan verhuizen.

Voor u geselecteerd uit de media:
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
De Gouden Aankooptips! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning